Keramiek Atelier Dubbel2

Workshops zilverklei, vilt en de cursussen keramiek met inachtneming van de RIVM anti Corona maatregelen worden gegeven, in het prachtig, landelijk gelegen, Atelier Dubbel2 in Durgerdam. Dit is op fiets afstand van Amsterdam centrum. In deze inspirerende omgeving maakt keramiste Inka Doornkate ook haar unieke keramiek objecten en fijn zilveren sieraden. Laat je ook inspireren en verrassen door de eenvoud waarmee je in een workshop zilverklei, ook wel ‘art clay silver’ genoemd, een prachtig object of sieraad kunt maken.

Handvormen

Leer je eigen ideeën vorm te geven in klei.
In de cursus worden je een aantal 
basis- vaardigheden aangeboden. Door middel van verschillende technieken maak je van klei een vaas, schaal of object. Tevens komt het decoreren en glazuren van je werkstuk aan bod.

Draailessen

Les in zeer kleine setting,  minimaal 2 of een privé sessie. De draailessen zijn op vrijdag maar in overleg is ook een andere dag mogelijk.
Een les begint met korte instructie en daarna heb je de gelegenheid om het geleerde in praktijk te brengen.

Zilverklei

Ontwerp je eigen ring, hanger, broche of ander ‘gewoon mooi’ object van echt zilver in de workshop ‘artclay silver’. Binnen één dag maak je van een klei-achtig materiaal, ook wel ‘artclay silver’ of zilverklei genoemd, datgene wat jij mooi vind.