Atelier Dubbel2

Workshops

Keramiek, handvormen
draaien & zilverklei

Workshops in landelijk Durgerdam

De workshops worden gegeven in het prachtig, landelijk gelegen, Atelier Dubbel2 in Durgerdam. Het atelier is op fietsafstand van Amsterdam centrum. In deze inspirerende omgeving maakt keramiste Inka Doornkate ook haar unieke keramiek objecten en (100%) zilveren sieraden. Laat je ook inspireren en verrassen door de eenvoud waarmee je in een workshop zilverklei, ook wel ‘art clay silver’ genoemd, een prachtig object of sieraad kunt maken.

Eigen fantasie

Ontdek in het landelijk gelegen atelier Dubbel2 te Durgerdam (gemeente Amsterdam) wat je allemaal kan, vrijwel de enige beperking is je eigen fantasie! En lukt het een keer niet met de creativiteit? Aan de hand van voorbeelden kom je weer helemaal los. Bekijk de resultaten van mensen die je voorgingen.

Locatie & aantal personen

Een workshop is een leuk uitstapje met je afdeling, familie of vrienden. In Atelier Dubbel2 is plaats voor een groep van maximaal 6 personen en minimaal 4. Op een andere locatie in de buurt kunnen groepen tot 12 personen terecht.

Eigen idee?

Heb je een eigen idee voor een invulling van een workshop, wil je met meer personen komen of heb een andere  vraag? Bel +31 (0)6 4971 4204 en vraag naar Inka of mail naar workshop@dubbel2.com.

Workshop keramiek:

Duur workshop: 2 uur
Aantal personen: min 4 pers – max 6 pers
Inclusief thee, koffie en wat lekkers.
Beschikbaarheid in overleg.
Prijs: mok € 65,00 per persoon.
Prijs: schaal € 75,00 per persoon.

Basis workshop zilverklei:

Tijden workshop: 10:00 tot 15:30 uur.
Aantal personen: min 4 pers – max 6 pers
12 pers in overleg mogelijk op alternatieve locatie.
Inclusief thee, koffie en wat lekkers, exclusief lunch.
Beschikbaarheid in overleg.
Prijs per persoon: nader te bepalen. Diverse opties mogelijk.

Korte workshop zilverklei:

Tijden workshop:
Ochtend: 10:00 tot 13.00 uur
Middag: 14.00 – 17.00 uur
Avond: 19.00 – 22. 00 uur
Aantal personen: min 4 pers – max 6 pers
12 pers in overleg mogelijk op alternatieve locatie.
Inclusief thee, koffie en wat lekkers.
Beschikbaarheid in overleg.
Prijs per persoon: nader te bepalen. Diverse opties mogelijk.

workshops

Workshop keramiek

Een workshop keramiek duurt 2 uur waarin één thema aan bod komt. Aan het begin van de workshop krijg je een demonstratie met instructies en wat tips en trics om daarna lekker zelf aan de slag te gaan. Voor de workshops zijn voorbeelden gemaakt en wordt er uitgelegd hoe dit te maken is. De prijs is inclusief klei, engobe en/of kleurpigmenten, stoken van het werkstuk, gebruik van gereedschappen en speciale benodigdheden, koffie, thee en wat lekkers. De werkstukken moeten een aantal dagen drogen en worden dan in het atelier gebakken. Na ongeveer twee weken kunnen ze worden opgehaald.

Zilverklei BASIS workshop

Maak je eigen sieraad van ‘artclay silver’.
Ontwerp je eigen ring, hanger, broche of ander ‘gewoon mooi’ object van echt zilver in de workshop ‘artclay silver’. Binnen één dag maak je van een klei-achtig materiaal, ook wel ‘artclay silver’of zilverklei genoemd, datgene wat jij mooi vindt. Na het bakken bestaat je object uit puur zilver en hoef je het alleen nog af te werken en/of te polijsten. De workshop is inclusief koffie, thee en wat lekkers. Op verzoek verzorgen wij een lunch. De prijs is inclusief het gebruik van gereedschappen. Extra klei, fournituren zoals kettingdraad en slotjes kunnen tijdens de workshop aangeschaft worden.

Zilverklei korte worskhop

De korte workshop zilverklei is een leuke invulling voor een verjaardag, jubileum of vrijgezellenfeest. Je werkt naar voorbeeld, maar vult de details wel zelf in! Denk bijvoorbeeld aan een hanger, oorbellen of kralen voor aan een ketting. Voor het maken van een geheel eigen ontwerp, hanger / broche / object of een ring is een basis workshop nodig. De workshop is inclusief koffie, thee en wat lekkers. Indien nodig kan extra klei en/of fournituren tijdens de workshop aangeschaft worden.